Advies door Safety Support

Bij het onderhouden van uw magazijn is veiligheid van groot belang. Wij helpen u daarom graag bij het inspecteren en het veiliger maken van uw magazijn. Er zijn hiervoor verschillende magazijninspecties mogelijk, zoals een ingebruikname inspectie, schade inspectie of periodieke inspectie

Bij het inspecteren stellen wij een rapport op. Hierin controleren we de volledige checklist voor veiligheid in het magazijn die bij het type inspectie hoort. Ook geven we u advies over het herstellen van schade of andere zaken die te maken hebben met de veiligheid en de werkomgeving van het magazijn.

Kies voor Safety Support

Dé expert voor een veilig magazijn
  • VCA gecertificeerd
  • Digitaal veiligheidsdossier
  • Foto's van afwijkingen
  • 10+ jaar ervaring
  • Digitaal aftekenen schadeherstel
  • Plattegrond magazijn incl. gemarkeerde punten

Wat kan Safety Support voor u doen?

Onze diensten

Zeker van een veilig magazijn?

Maak kennis met onze aanpak

Waarom advies voor uw magazijn?

Magazijnen kunnen een omgeving vol gevaren zijn. Zonder de juiste voorschriften en maatregelen loopt u verschillende risico’s, zoals: schade aan producten, verwondingen bij personeel, materiële schade of het stilleggen van activiteiten. Een goede magazijninrichting helpt u bij het veilig houden van uw werkomgeving. Voor advies kunt u bij ons terecht, zodat u weet waarmee rekening te houden voor een veilig en toekomstbestendig magazijn. Door advies in te winnen bij Safety Support weet u zeker dat u aan de geldende normen en regelgeving voldoet, en dat uw collega’s zich in een veilige werkomgeving bevinden. Wij controleren volgens de checklist veiligheid in het magazijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Safety Support ondersteunen wij u graag bij de inrichting van uw magazijn, waarbij we advies geven over de juiste materialen, de indeling en andere belangrijke zaken voor het inrichten van een veilig magazijn. Daarnaast verzorgen wij graag de periodieke inspectie of andere inspecties voor u. Dit doen we aan de hand van de checklist veiligheid in het magazijn.
In het rapport na de inspectie ontvangt u ook advies over hoe u de veiligheid verder kunt verbeteren, hierbij hebben we oog voor preventie. Wij adviseren u hierbij over omgevingsfactoren en het gebruik van materialen. Ook kunt u bij ons terecht voor training van uw werknemers, zodat uw werknemers veilig werken en de levensduur van uw magazijn verlengd wordt.

Advies nodig? Neem contact op met Safety Support

Kunt u advies gebruiken in uw magazijn? Bij Safety Support helpen we u graag verder. Wij geven u advies en begeleiding bij (her)indeling van bestaande magazijnen, bij de aanschaf van nieuwe stellingen en bij het herstellen van stellingen. Wilt u graag gebruik maken van een van onze diensten of heeft u nog vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op!

Vraag nu een inspectie aan