Repareren magazijn

Heeft u een schade inspectie laten uitvoeren bij uw magazijn? Dan kan het van belang zijn dat deze schade zo snel mogelijk hersteld wordt. Afhankelijk van de ernst van de schade, kan het verplicht zijn om deze schade binnen 1 tot 3 maanden te herstellen. Naast het uitvoeren van schade inspecties, kan Safety Support u ook helpen bij het herstellen van geconstateerde schade(s). We vertellen u meer.

Waarom schade snel herstellen?

Veiligheid op de werkvloer is enorm belangrijk. Heeft u dus schade ontdekt aan uw magazijnstellingen, dan is er een mogelijkheid dat de veiligheid beperkt wordt. Het is daarom belangrijk om snel actie te ondernemen. Dit begint bij het laten uitvoeren van een schade inspectie. Aan de hand van deze inspectie krijgt u een schaderapport, waarin opgenomen is wat de schade is en welke actie vereist is. U weet dan ook of het herstellen van uw magazijnstelling snel voldaan moet worden.

Kies voor Safety Support

Dé expert voor een veilig magazijn
 • Safety Support helm icon_wit_Tekengebied 1 (2)
  VCA gecertificeerd
 • Safety Support helm icon_wit_Tekengebied 1 (2)
  Digitaal veiligheidsdossier
 • Safety Support helm icon_wit_Tekengebied 1 (2)
  Foto's van afwijkingen
 • Safety Support helm icon_wit_Tekengebied 1 (2)
  10+ jaar ervaring
 • Safety Support helm icon_wit_Tekengebied 1 (2)
  Digitaal aftekenen schadeherstel
 • Safety Support helm icon_wit_Tekengebied 1 (2)
  Plattegrond magazijn incl. gemarkeerde punten

Wat kan Safety Support voor u doen?

Onze diensten

Zeker van een veilig magazijn?

Maak kennis met onze aanpak

ROS International Partnership

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het herstellen van stellingen, zijn wij partner van de firma ROS International. Het ROS systeem zorgt er door middel van een mal en gecontroleerde druk voor dat vervormde en kapotte magazijnstellingen terugkeren naar hun originele staat. Dit maakt het ROS systeem een duurzame oplossing, waardoor u langer optimaal gebruik kunt maken van uw stellingen. Omdat Safety Support hier graag op inspeelt, werken we samen met de ROS Group, die actief is de hele wereld; van Nederland tot Brazilië. Zo kunt u altijd rekenen op een snelle, veilige en duurzame reparatie.

Waarom Safety Support bij het repareren van uw magazijnstelling?

Bij kleurcode groen is er geen directe actie vereist en wordt de schade opnieuw gecontroleerd bij een volgende inspectie. Bij kleurcode oranje heeft de schade invloed op de capaciteit van uw stelling, waardoor u deze moet ontlasten. U kunt dan de stelling slechts beperkt gebruiken en herstel is noodzakelijk binnen vier weken. Bij kleurcode rood kunt u de stelling niet gebruiken en moet u deze afzetten. Herstel dient dan binnen een maand gedaan te worden. Wij helpen u hier graag bij, want een snelle reparatie van uw magazijnstelling is erg belangrijk voor de veiligheid van het magazijn.

Schade laten herstellen en inspecteren? Neem contact met ons op!

Bij het constateren van schade kunt u direct contact opnemen met Safety Support. Wij zorgen ervoor dat de schade spoedig geïnspecteerd wordt en dat u geholpen wordt bij het hersteltraject. Wij proberen u hierbij zoveel mogelijk te ontzorgen, want Safety Support heeft veel contacten met verschillende leveranciers van stellingmaterialen. Hierdoor kunnen wij u ontzorgen tijdens het hersteltraject. Daarnaast zijn wij VCA** gecertificeerd en staan veiligheid en uitstekende service hoog in het vaandel bij ons bedrijf. Heeft u schade ontdekt in uw magazijn en wilt u deze schade laten herstellen? Neem gerust contact met ons op!

Vraag nu een inspectie aan