Stellingen keuren

Het keuren van stellingen is een essentiële procedure om de veiligheid binnen magazijnen te waarborgen. Een grondige keuring van stellingen zorgt ervoor dat magazijnstellingen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Door regelmatig magazijnstellingen te laten inspecteren, worden risico’s verminderd en wordt een veilige werkomgeving gecreëerd. Het is van vitaal belang dat deze inspecties worden uitgevoerd door professionals die de stellingen keuren met oog voor detail en conform de geldende veiligheidsvoorschriften. Bij Safety Support specialiseren we ons in grondige inspecties van onder andere stellingen en bent u dus aan het juiste adres om de veiligheid van uw magazijn te garanderen.

De meerwaarde van de keuring van stellingen

Het regelmatig stellingen keuren biedt tal van voordelen voor magazijnbeheerders. Een grondige keuring van stellingen zorgt voor de integriteit van de magazijn infrastructuur en verhoogt de veiligheid voor medewerkers. Door magazijnstellingen te keuren, worden potentiële gevaren vroegtijdig geïdentificeerd en kunnen ongelukken voorkomen worden. Bovendien helpt een regelmatige keuring van stellingen bij het behouden van de waarde van uw investeringen in magazijninrichting. Het keuren van stellingen is niet alleen een wettelijke eis, maar het draagt ook bij aan een efficiëntere werkomgeving waar magazijnstellingen keuren de norm is voor uitmuntendheid en zorg voor personeel.

Kies voor Safety Support

Dé expert voor een veilig magazijn
  • VCA gecertificeerd
  • Digitaal veiligheidsdossier
  • Foto's van afwijkingen
  • 10+ jaar ervaring
  • Digitaal aftekenen schadeherstel
  • Plattegrond magazijn incl. gemarkeerde punten

Magazijnstellingen laten keuren?

Maak kennis met onze aanpak

Wat kan Safety Support voor u doen?

Onze diensten

Magazijnstellingen keuren: het proces van Safety Support

Het proces van keuring magazijnstellingen bij Safety Support is grondig en gedetailleerd. De magazijnkeuring begint met een vrijblijvend telefonisch consult, gevolgd door het versturen van een offerte. Na goedkeuring wordt een afspraak ingepland voor het stellingen laten keuren. Een deskundige inspecteur voert de keuring van de magazijnstellingen uit, waarbij een checklist wordt nagelopen. Na de magazijnkeuring ontvangt de klant een rapportage met bevindingen, een advies en een inspectiedatum sticker in elk geïnspecteerd magazijn. Safety Support zorgt ervoor dat het stellingen laten keuren een soepel en transparant proces is, wat resulteert in een veiliger magazijn.

De keuring van stellingen is een verplicht onderdeel van de magazijnkeuring

Het is wettelijk verplicht om magazijnstellingen te keuren (Bron: Arbobesluit Art. 7.4a lid 3). Deze verplichte keuring waarborgt de veiligheid en integriteit van de opslagfaciliteiten. Het inschakelen van een keurmeester voor magazijnstellingen is hierbij essentieel. Deze expert zorgt ervoor dat de keuring van stellingen grondig en volgens de regelgeving wordt uitgevoerd. Het niet naleven van deze verplichte keuring kan leiden tot juridische consequenties en veiligheidsrisico’s. Daarom is het van groot belang dat elke organisatie de keuring van magazijnstellingen serieus neemt en regelmatig een deskundige keurmeester voor magazijnstellingen inschakelt.

Tijd voor actie: laat uw stellingen inspecteren

Het is tijd om actie te ondernemen en de veiligheid van uw magazijn te garanderen door stellingen te laten inspecteren door Safety Support. Een professionele inspectie van stellingen is niet alleen verplicht, maar ook een slimme zet voor uw bedrijf. Wacht niet langer en plan vandaag nog een inspectie van magazijnstellingen in. Zorg voor een veilige werkplek en laat uw stellingen inspecteren door de experts van Safety Support. Neem contact op en zet de eerste stap naar een veiliger magazijn met onze grondige inspecties, om aan alle veiligheidsnormen te voldoen.

Vraag nu een inspectie aan