Magazijninspectie

Wilt u graag een uitgebreide magazijninspectie laten uitvoeren, dan is Safety Support het juiste bedrijf voor u. Wij voeren graag voor u een magazijninspectie uit. Uw magazijn laten inspecteren is mogelijk, wij bieden de volgende soorten magazijn inspecties: ingebruikname inspectie, periodieke inspectie of schade inspectie. Uw magazijn laten inspecteren is erg belangrijk voor de veiligheid van uw magazijn. We vertellen u meer hierover.

Magazijninspectie of keuring: wat is het verschil?

Safety Support helpt u bij een stellingen inspectie, wanneer u een veiligheidscontrole in uw magazijn wilt uitvoeren. Wij verzorgen de magazijnstellingen inspectie, maar zijn geen keurmeesters. Bij een magazijnkeuring komt een keurmeester uw magazijnstellingen keuren: bij een keuring wordt onderzocht of de stellingen aan de voorschriften voldoen.

Kies voor Safety Support

Dé expert voor een veilig magazijn
 • Safety Support helm icon_wit_Tekengebied 1 (2)
  VCA gecertificeerd
 • Safety Support helm icon_wit_Tekengebied 1 (2)
  Digitaal veiligheidsdossier
 • Safety Support helm icon_wit_Tekengebied 1 (2)
  Foto's van afwijkingen
 • Safety Support helm icon_wit_Tekengebied 1 (2)
  10+ jaar ervaring
 • Safety Support helm icon_wit_Tekengebied 1 (2)
  Digitaal aftekenen schadeherstel
 • Safety Support helm icon_wit_Tekengebied 1 (2)
  Plattegrond magazijn incl. gemarkeerde punten

Zeker van een veilig magazijn?

Maak kennis met onze aanpak

Wat kan Safety Support voor u doen?

Onze diensten

Is magazijnstellingen keuren verplicht?

Uw stellingen laten keuren is niet alleen belangrijk voor de veiligheid, maar daarnaast is een keuring van de stellingen verplicht. Dit is wettelijk verplicht volgens de NEN- of verzekeringsnormen (Zie: Artikel 7.4a. Arbobesluit voor meer informatie). 

Uw magazijn laten keuren?

Bij Safety Support helpen we u graag met een inspectie, voor u een keuring uit laat voeren. Een inspectie is namelijk ook wettelijk verplicht en wordt vaak uitgevoerd samen met een preventieve onderhoudsbeurt. Hierbij is een checklist voor de magazijn controle, die wordt nagelopen. Na de inspectie ontvang u een rapportage en op iedere geïnspecteerde stelling een inspectiedatumsticker. 

Inspectie bij ingebruikname stellingen

Bij het in gebruik nemen van een stelling is een inspectie verplicht. De leverancier dient een ‘verklaring van toegelaten gebruik’ op te stellen. Hierin staat informatie over het veilig gebruiken van de stelling en aspecten die van invloed zijn op de draagconstructie van de stelling. U kunt hierbij denken aan de toegestane draagkracht of de fundering van de magazijnstelling.

Periodieke magazijninspectie

Wij kunnen eens per kalenderjaar uw magazijn controleren. Dit wordt uitgevoerd door een deskundige magazijn inspecteur, met minstens 5 jaar ervaring op het gebied van magazijnstellingen en deze heeft een constructieve achtergrond. Meer informatie over een periodieke veiligheidscontrole vindt u hier.

Magazijn schade inspectie

U kunt ook een veiligheidsinspectie in uw magazijn uit laten voeren om een schade of meerdere schades te beoordelen. Bij deze magazijn check adviseren onze magazijn inspecteurs u over hoe u het beste kunt handelen, met betrekking tot de schade. We kijken hoe u de stelling kunt ontlasten en of er locaties geblokkeerd moeten worden.

Een veiligheidscontrole houdt uw magazijn veilig voor uw werknemers. Wilt u graag een magazijninspectie inplannen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag nu een inspectie aan